Najava predavanja

Logoterapijski pristup ovisnostima modernog doba

Tematika ovisnosti danas je možda aktualnija nego ikad. Svjedoci smo nastajanja ovisnosti u vrlo ranoj dobi, počevši od dječje ovisnosti o raznovrsnim ekranima, internetu, kasnije ovisnosti mladih o alkoholu, drogama, kockanju. U predavanju će biti riječi o uzrocima  ovisnosti te o mogućnostima izlaska iz začaranoga kruga.

PREDAVAČ: dr.sc. Luka Maršić

CIJENA PRISUSTVOVANJA PREDAVANJU: 50,00 kn

DATUM: Četvrtak, 25. travnja 2019.

VRIJEME: 18:30 – 20:30

MJESTO: PANORAMA ZAGREB HOTEL, dvorana Kaptol 2, Trg Krešimira Ćosića 9, 10 000 Zagreb

Saznajte više
Prijava

Podsjećanje na održano predavanje

Kako pronaći smisao? O logoterapiji Viktora Frankla

Dana 14. ožujka 2019. godine održano je uvodno predavanje u organizaciji DOBRO instituta pod naslovom: Kako pronaći smisao? O logoterapiji Viktora Frankla.

Predavanje je održala izv.prof.dr.sc. Vladimira Velički s Učiteljskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, jedna od predavačica DOBRO instituta.

Potraga za smislom života i samoga postojanja stara je koliko i čovjek sam, a u današnjim društvima obilja i blagostanja aktualnija nego ikad. U cijelosti ispunjena dvorana posvjedočila je tu aktualnost, a mi smo zahvalni svima prisutnima na predavanju, uz želju svakome da hrabro i odgovorno krene u neizvjesnu potragu za vlastitim smislom koji je osoban i jedinstven, prema skrovitu cilju i sa zadatkom koji jedino sam može izvršiti, jer jedincatost čovječja je neizbrisiva i nezamjenjiva.

Saznajte više

Želite li biti pravovremeno obaviješteni o seminarima, radionicama i drugim aktivnostima DOBRO instituta, prijavite se na DOBRO obavijesti!

Prijava na DOBRO obavijesti