Bremenitost ovoga tjeskobnog vremena upućuje nas jedne prema drugima i stoga, uz riječi ohrabrenja sa željom da svakodnevno iznova pronalazite volju, razum i iznad svega toliko potrebnu ljubav, obavještavamo vas da su predavači i suradnici DOBRO Instituta uložili dodatni napor i odgovorili vremenitom zahtjevu na način da su omogućili kontinuirano primanje prijava za Program izobrazbe iz logoterapije – učenje na daljinu.

Početak izobrazbe je individualan te u dogovoru s predavačima i osobno određenim mentorom.

Program izobrazbe na daljinu sadržajno prati redoviti Program izobrazbe iz logoterapije DOBRO instituta (posljednja izmjena programa: 24. srpnja 2021.).

Preuzmite: Program izobrazbe iz logoterapije

Detaljne informacije o samoj organizaciji nastave, načinu rada i učenja, polaganja ispita te prava i obveza između polaznika i mentora Programa izobrazbe na daljinu dostupne su na upit.

Nakon završenog trogodišnjeg Programa izobrazbe iz logoterapije – učenje na daljinu Polaznik dobiva Certifikat o uspješnom završetku teorijskog dijela Programa izobrazbe.

Nakon završenog četverogodišnjeg programa Polaznik dobiva Diplomu o uspješnom završetku cjelokupnog Programa izobrazbe iz logoterapije koja mu omogućava stjecanje statusa psihoterapeuta ili savjetodavnog terapeuta, u skladu s važećim Zakonom o djelatnosti psihoterapije (NN 64/18).

Certifikat i Diplomu izdaje DOBRO Institut. DOBRO Institut, kao i Program izobrazbe akreditirani su od strane Instituta Viktora Frankla u Beču.

Kako se prijaviti?

Za prijavu i osiguranje mjesta za Program izobrazbe iz logoterapije – učenje na daljinu potrebno je elektroničkom poštom poslati motivacijsko pismo, životopis, presliku diplome, točnu adresu stanovanja ukoliko se ona razlikuje od one navedene u životopisu i OIB.

Želite li biti pravovremeno obaviješteni o seminarima, radionicama i drugim aktivnostima DOBRO instituta, prijavite se na DOBRO obavijesti!

Prijava na DOBRO obavijesti