Izobrazba iz logoterapije – učenje na daljinu

Bremenitost ovoga tjeskobnog vremena upućuje nas jedne prema drugima i stoga, uz riječi ohrabrenja sa željom da svakodnevno iznova pronalazite volju, razum i iznad svega toliko potrebnu ljubav, obavještavamo vas da su predavači i suradnici DOBRO Instituta uložili dodatni napor i odgovorili vremenitom zahtjevu na način da su omogućili kontinuirano primanje prijava za Program izobrazbe iz logoterapije – učenje na daljinu.

Početak izobrazbe je individualan te u dogovoru s predavačima i osobno određenim mentorom.

Program izobrazbe na daljinu sadržajno prati redoviti Program izobrazbe iz logoterapije DOBRO Instituta (posljednja izmjena programa: 19. studenog 2021.):

Detaljne informacije o samoj organizaciji nastave, načinu rada i učenja, polaganja ispita te prava i obveza između polaznika i mentora Programa izobrazbe na daljinu dostupne su na upit.

Nakon završenog trogodišnjeg programa Polaznik stječe diplomu logoterapeuta – savjetnika i u mogućnosti je koristiti logoterapijska znanja unutar prethodno stečenih zvanja ili zanimanja.

Nakon završene 4. godine Polaznik stječe zvanje logoterapeuta, te logoterapiju može koristiti u terapijskom radu.

Diplomu logoterapeuta – savjetnika i diplomu logoterapeuta izdaje DOBRO Institut. DOBRO Institut, kao i Program izobrazbe akreditirani su od strane Instituta Viktora Frankla u Beču.

Ovisno o prethodnoj naobrazbi moguće je ostvariti status psihoterapeuta ili savjetodavnog terapeuta, u skladu s važećim Zakonom o djelatnosti psihoterapije (NN 18/2022).

Kako se prijaviti?

Za prijavu i osiguranje mjesta za Program izobrazbe iz logoterapije – učenje na daljinu potrebno je elektroničkom poštom poslati motivacijsko pismo, životopis, presliku diplome, točnu adresu stanovanja ukoliko se ona razlikuje od one navedene u životopisu i OIB.