Bremenitost ovoga tjeskobnog vremena upućuje nas jedne prema drugima i stoga, uz riječi ohrabrenja sa željom da svakodnevno iznova pronalazite volju, razum i iznad svega toliko potrebnu ljubav, obavještavamo vas da su predavači i suradnici DOBRO Instituta uložili dodatni napor i odgovorili vremenitom zahtjevu na način da su omogućili kontinuirano primanje prijava za Program izobrazbe iz logoterapije – učenje na daljinu.

Početak izobrazbe je individualan te u dogovoru s predavačima i osobno određenom mentoru.

Program izobrazbe traje 3 (6 semestara) odnosno 4 godine (8 semestara) te zahtijeva samostalno učenje uz pomoć materijala koji će biti dostupni na sustavu/platformi za takvu vrstu učenja, uz dodatak komunikacije elektroničkom poštom, Skypeom ili telefonom te samostalno čitanje predviđene literature.

Svaka godina sastoji se od 10 modula. Predviđena dinamika izobrazbe je apsolviranje jednog modula mjesečno. Posljednja dva semestra predviđena su za supervizijski rad i logoterapijsku autobiografiju.

Program izobrazbe na daljinu sadržajno prati godišnji Program izobrazbe iz logoterapije DOBRO instituta.

Preuzmite PDF dokument: Detaljan opis Programa izobrazbe 2019.

Detaljne informacije o samoj organizaciji nastave, načinu rada i učenja, polaganja ispita te prava i obveza između polaznika i mentora Programa izobrazbe na daljinu dostupne su na upit.

Nakon završenog trogodišnjeg Programa izobrazbe iz logoterapije – učenje na daljinu Polaznik dobiva Certifikat o uspješnom završetku teorijskog dijela Programa izobrazbe.

Nakon završenog četverogodišnjeg programa Polaznik dobiva Diplomu o uspješnom završetku cjelokupnog Programa izobrazbe iz logoterapije koja mu omogućava stjecanje statusa psihoterapeuta ili savjetodavnog terapeuta, u skladu s važećim Zakonom o djelatnosti psihoterapije (NN 64/18).

Certifikat i Diplomu izdaje DOBRO Institut. DOBRO Institut, kao i Program izobrazbe akreditirani su od strane Instituta Viktora Frankla u Beču.

Kako se prijaviti?

Za prijavu i osiguranje mjesta za Program izobrazbe iz logoterapije – učenje na daljinu potrebno je elektroničkom poštom poslati životopis i presliku diplome.

Cijena

Godišnja cijena izobrazbe je 15.000,00 kn odnosno 1.500,00 kn po modulu. Platiti je moguće u cjelini ili mjesečno u 10 rata. Polaznici snose troškove telefonskih i Skype razgovora.

Želite li biti pravovremeno obaviješteni o seminarima, radionicama i drugim aktivnostima DOBRO instituta, prijavite se na DOBRO obavijesti!

Prijava na DOBRO obavijesti