Program izobrazbe iz logoterapije – učenje na daljinu

Bremenitost ovoga tjeskobnog vremena upućuje nas jedne prema drugima i stoga, uz riječi ohrabrenja sa željom da svakodnevno iznova pronalazite volju, razum i iznad svega toliko potrebnu ljubav, obavještavamo vas da su predavači i suradnici DOBRO Instituta uložili dodatni napor i odgovorili vremenitom zahtjevu na način da su omogućili kontinuirano primanje prijava za Program izobrazbe iz logoterapije – učenje na daljinu. 

Početak izobrazbe je individualan te u dogovoru s predavačima i osobno određenim mentorom.

Saznajte više

Program izobrazbe iz logoterapije – Redovita izobrazba

Program je osmišljen tako da može zadovoljiti potrebe stručnjaka iz različitih područja (liječnika, psihologa, socijalnih radnika, pedagoga, učitelja, odgojitelja, terapeuta), studenata diplomskoga studija, ali i ostalih zainteresiranih za osobni rast i razvoj, te je utemeljen na vrijednosno orijentiranim postavkama logoterapije.

Program izvode akademski stručnjaci i znanstvenici iz različitih područja koji su svoje kvalifikacije stekli na vrhunskim domaćim i stranim sveučilištima, institutima i ustanovama.

Program je dinamičan i interaktivan te se odvija u malim skupinama.

Nakon završenog trogodišnjeg programa Polaznik dobiva Certifikat o uspješnom završetku teorijskog dijela Programa izobrazbe, a nakon završenog četverogodišnjeg programa Polaznik dobiva Diplomu o uspješnom završetku cjelokupnog Programa izobrazbe iz logoterapije. Certifikat i Diplomu izdaje DOBRO Institut. DOBRO Institut, kao i Program izobrazbe akreditirani su od strane Instituta Viktora Frankla u Beču.

Saznajte više

Želite li biti pravovremeno obaviješteni o seminarima, radionicama i drugim aktivnostima DOBRO instituta, prijavite se na DOBRO obavijesti!

Prijava na DOBRO obavijesti